Hukvaldská vánoční oddílovka | Junák Šlapanice

Hukvaldská vánoční oddílovka

Hukvaldská vánoční oddílovka
 

Hukvaldská vánoční oddílovka

Již nám uběhlo skautské pololetí, které má vlastně jen 4 měsíce, takže do půl roku má daleko, ale proč se zabývat detaily? Měsíc sem, měsíc tam.

Dnes nás čekala závěrečná oddílovka Kocourů a Lišek. Schůzka proběhla tradičně od 17:00 do 19:00, a odstartovali jsme ji nástupem a vyvěšením vlajek. Lišky se daly na minimalismus a zkrátily svůj pokřik na pouhé zvolání „Lišky!!!“ Tak si říkám, že by to mohly zkracovat dále. Zajímalo by mě, kam až by se dostaly :-) Rozdělujeme se do dvou týmů o přibližně stejném počtu Kocourů a Lišek a rozjíždíme kanystr, ať se trochu vyběháme, než zalezeme dovnitř. V myslivně nás už čeká teplo, odměny a vyhlášení bodování a účasti. Lišky absolvovaly celkem 19 akcí, Kocouři 16. Čokoládu za nej účast Kocourů si odnesl Pejst, který na závěrečné schůzce nebyl. Čokoládu jsme tedy předali bratrovi Olivovi, kterého tímto vyzývám k předání čokolády právoplatnému majiteli :-D Z Lišek měl nejvyšší účast Kuba.

Co se týče bodování. U Kocourů se o první 3 pozice poprali Marťan, který zvítězil, 2. Pejst, 3. Kozička, a 4. místo získala Schofka. Z mladších lišek 1) Kuba 2) Filda 3) Fanda (čti Panda). Mezi staršími Liškami zvítězila Janča, 2. místo má Barča (která kromě 2. místa získala i parádní přezdívku - Křepelí, pro ty odvážné Křepela :-D) 3. Maruška. Vítězové si rozebrali ceny, a opět bylo hodně z čeho vybírat.

Pak nás čekal již zlatý hřeb večera, pro který si všichni museli dojít podle mapky. Cílem byl krmelec v lese nad myslivnou, kde nám Ježíšek nadělil parádní družinové mikiny. Zabékali jsme koledy, dali si cukroví, a u svíčky jsme každý řekli své přání. Já si ještě přeji, ať se nám všechna přání splní, a všem ostatním příjemné svátky.

Zdarec

Klepeto

Fotografie

Vyhledávání článků
Vybrané šítky