Dvojka news news … září 2022 | Junák Šlapanice

Dvojka news news … září 2022

Dvojka news news … září 2022

Blíží se začátek nového školního roku a náš oddíl čeká řada změn a novinek. Tak tedy popořádku, ať se v tom neztratíme:

  1. Zahajovací oddílovka bude pro Šlapanické v pátek 16.9., pro Hukvaldské pak v pondělí 19.9. Každý člen obdrží zvadlo s podrobnostmi.
  2. Akce plánované na podzimní část školního roku najdete na našem webu. Mrkněte a poznačte si je do diáře…
  3. Stávající smíšená družina Lachtanů se rozdělí na kluky (zůstane jim název Lachtani), schůzky budou mít v úterý ve Trojce od 16 do 18 a povedou je Fanda s Pepinem a holky (nejspíš se budou jmenovat Lasičky), schůzky zůstanou čtvrtek 16-18 a povedou je Ufon s Lukinem.
  4. Tučňáci budou mít schůzky v pátek nově od 16 do 18 a povedou je nově Lvíče, Spok a Vítek.
  5. Děti, které chodily do družinky Svišťů, zůstanou ve Svištích, pokud jsou i nadále předškoláci, schůzky budou stále v pondělí 16-18 a povede je Fí.
  6. Svišti, kteří jdou do první třídy přejdou plynule do dívčí/chlapecké družiny (pracovní název je Exsvišti). Exsviště-kluky povedou Tesák s Kennym a schůzky budou mít v pondělí jako Svišti, jen v jiné klubovně (Nová Bouda). Exsviště-holky povedou Monča s Míšou, schůzky budou mít v úterý 16-18 ve Staré Boudě.
  7. Nováčky letos budeme přijímat, ale nikoliv v neomezeném množství. Viz článek „Nábor nových členů“.
  8. Ve čtvrtek 15.9. od 18:00 se na naší základně uskuteční Informační schůzka pro rodiče nováčků. Pozváni na ni budou pouze rodiče přihlášených dětí e-mailem. Do oddílu přijmeme: Max. 2 předškoláky do družinky Svišťů (schůzky pondělí 16-18), Max. 9 děvčat 1. třída do nové družinky (pracovní název Exsvišti-holky), schůzky budou v úterý 16-18, Max. 12 chlapců 1. třída do nové družinky (pracovní název Exsvišti-kluci) schůzky v pondělí 16-18, Max. 6 chlapců 2.-3. třída do družinky Lachtanů (schůzky v úterý 16-18) a Max. 6 děvčat a chlapců 2.-3. třída do družinky Tučňáků (schůzky pátek 16-18).
  9. Bude li zájemců o členství víc, než je kapacita družinek, budou zapsáni na čekací listinu a osloveni v případě, že někdo z členů z nějakého důvodu (nejčastěji neomluvených absencí na akcích) odpadne.
  10. Registrace (členský příspěvek) se bude platit v průběhu října, bude činit 1 000 Kč na jednoho člena na celý školní rok 2022/2023.
  11. Většinu informací rodičům zasíláme e-mailem, případně SMS. Pokud Vám od nás SMS nebo e-maily nechodí, navštivte prosím informační systém DvojkIS a aktualizujte si zde údaje. Jinak se může stát, že se nedozvíte o přihlašování na výpravu nebo třeba na tábor…

Tak snad jsem na nic nezapomněl smile

Jura

Fotografie

Vyhledávání článků
Vybrané šítky