Lachtan Bruno | Junák Šlapanice

Lachtan Bruno

Lachtan Bruno

V neděli 4.12. se družinka Lachtanů vydala na výpravu do Bruna.

 

S ohledem na počasí a zimu byla výprava do přírody zavrhnuta, a tak sme se rozhodli pro zábavní park Bruno. Kolem desáté hodiny se na Boudě začali scházet lachtani a oba vedoucí. Netrvalo dlouho a kompletní sestava 4+2 mohla vyrazit na trolejbus.

 

Do Bruna sme dorazili úspěšně a poté, co se podařilo dostat věci šesti lidí do jedné skříňky, se lachtani rozprchli po zábavním parku. Pro neznalé, se ve velkém vnitřním prostoru nachází atrakce jako například skákací bublina, trampolíny, autíčka a hlavně obrovská prolízačka se dvěma tobogány.

 

Po prvních dvou hodinách se kluci sešli na obědo-svačinu, pití a hlavně oddech. Následně sme si všichni společně zahráli stolní fotbálek. Pak měli kluci volno a znovu sme se sešli až ke konci, abychom si zahráli honičku. S Fandou sme zjistili, že prolízačky jsou koncipované na mnohem menší děti. Kolem čtvrté hodiny sme si vytáhli věci ze skříňky a následně trolejbusem vyrazili zpět do Šlapanic.

 

Před pátou sme se vrátili na boudu a pak už lachtani s rodiči odcházeli domů, pravděpodobně na večeři. Věříme, že si všichni akci užili stejně jako dvojice vedoucích.

 

Za vedoucí lachtanů, Pepin.

Fotografie

Vyhledávání článků
Vybrané šítky