Lasičky v Mariánském Údolí | Junák Šlapanice

Lasičky v Mariánském Údolí

Lasičky v Mariánském Údolí

Dne 23.4 jsme se v 9 hodin sešli na boudě a jelikož nebylo čas ztrácet čas, vydali jsme se rovnou na trolejbusovou zastávku 31, a vydali se do Brna na zastávku Krejčí. Odsud jsme přešli na zastávku autobusu 701 a po chvíli čekání jsme se vydali směr Mokrá-Horákov. Když jsme dorazili, hned nás čekal první a jediný kopec celé výpravy, ten se nám podařilo hravě překonat a už nás čekal jen sestup až k ranči U Jelena.
Zde jsme si dali malou zastávku, nasvačili se a podívali se na místní kozy a ovce. Poté jsme se vydali lesní cyklostezkou do Mariánského údolí. Po dlouhé lesní cestě jsme potkali spoustu kachen a kačerů a zastavili se u studánky. Okolo 13 hodiny jsme dorazili ke třetímu rybníku v Mariánském údolí, zde jsme si opět dali menší přestávku, schladili si nohy a vydali se údolím dál.
Profrčeli jsme okolo tří rybníků a zastavili se až v Eldorádu. Zde jsme si koupili něco malého na jídlo a šli si hrát na hřiště. Ve 4 hodiny jsme vyrazili na autobus 151 a ten nás dovezl rovnou do Šlapanic. Na boudě jsme si ještě chvíli zahráli a poté už byl čas jít domů.

Výpravu jsme si všichni náramně užili a už se těšíme na další.

Ovečka a Ufon

Fotografie

Vyhledávání článků
Vybrané šítky