Školní rok začíná... | Junák Šlapanice

Školní rok začíná...

Tak nám úspěšně započal nový školní rok, všechny družinky už mají za sebou úvodní Zahajovací oddílovou schůzku a také jednu schůzku družinovou. Tak alespoň pár informací do začátku:

1. Svišti jsou družinka předškoláků (nikoliv tedy prvňáků ani druháků) a ačkoliv bychom moc chtěli přijmout do našich řad všechny zájemce, z kapacitních důvodů to není možné. Proto prosím pokud nemáte v tuto chvíli dítě přihlášené nebo nejste domluveni s vedoucí Fí, už s nováčkem nepřicházejte. 

2. ExSvišti prvňáci, nováčci prvňáci a původní Žraloci nyní tvoří obří družinku Žraloků (na první schůzce bylo 34 členů). Tuto družinku plánujeme během září rozdělit na družinky dvě. Obě budou mít stejný termín schůzek. Více se dozvíte od vedoucích.

3. Co se nejbližších oddílových akcí týče, rozhodli jsme se hned z několika dobrých důvodů zrušit plánovanou akci "Loučení s létem". Na říjen plánovaná Drakyáda ale bude, stejně jako oddílovka a čtyřdenňák na konci října do Maštalí.

4. Registrační poplatek je pro letošek ve stejné výši jako loni a činí 800 Kč na člena. Je splatný do konce října (ale čím dříve, tím lépe) a platí na celý školní rok. Ideální formou je platba na účet pod správným variabilním symbolem.

5. Pokud u vás došlo ke změně bydliště, telefonního kontaktu, e-mailové adresy, aktualizujte je prosím v oddílovém systému DvojkIS. Jinak hrozí, že se k Vám nějaká důležitá informace nemusí včas dostat.

Jura 

 

Vyhledávání článků
Vybrané šítky