Soví výprava do Bruna a přespání na boudě | Junák Šlapanice

Soví výprava do Bruna a přespání na boudě

Soví výprava do Bruna a přespání na boudě

V sobotu 9.4.2022 jsme se asi o půl druhé sešly v počtu 14 Soviček a 1 vedoucí. V podkroví jsme si nechaly věci na spaní a spacáky a poté už s batůžky vyrazily na dlouho očekávanou výpravu do Bruna. První komplikace nastala při kupování jízdenek. Naštěstí jsme navzdory těmto komplikacím dorazily se správným jízdným do Bruna včas. Před vchodem jsme však musely chvíli počkat, protože byla plná kapacita areálu. Potom jsme si už jen zamkly naše věci do skříněk a pravá zábava mohla začít.

Během 3 hodin jsme si zkusily plno atrakcí: tobogán, trampolíny, autodrom, další skákací atrakce, Brunův polštář, křečkovo kolo nebo zrcadlový labyrint. Myslím, že fotky vypovídají o tom, že se tam holkám moc líbilo. Plny zážitků jsme se poté nasvačily, koupily pár suvenýrů a vydaly se opět na trolejbus, který nás zavezl zpět do Šlapanic.

Došly jsme na boudu a zatopily si v kamnech. Anet s Áňou odešly domů, a tak nás tam poté na přespání zůstalo jen 13. Potom jsme si chvíli odpočinuly a navečeřely se. Večer se poté hrálo několik kol hry Vrah a povídalo se. Do půlnoci jsme se bavily tvořením a sdílením našich zážitků nejen z Bruna a celé soboty.

Ráno jsme se vzbudily kolem 8:00, nasnídaly se, poklidily v podkroví a poté si zahrály pár kol vlajkované a hada. Okolo 11 hodin jsme uklidily i dole a rozutekly se do svých domovů.

Výprava se nám všem moc líbila a už se těšíme na další společné akce!

Napsala Bětka

Fotografie

Vyhledávání článků
Vybrané šítky