Žraločí filmová výprava | Junák Šlapanice

Žraločí filmová výprava

Žraločí filmová výprava

V sobotu večer jsme se sešli přesně v 19:00 hodin na Boudě, kde jsme si odložili věci. Ze začátku jsme si zahráli dvě hry Hágena a poté následovala hra na doplnění slov v písničce. Kuli hrál na kytaru různé písničky, převážně skautské, zatímco děcka hádaly a psaly si to do notýsku. No, teď už víme, kde máme velký mezery, snad to do příště napravíme.

Po písničkách jsme se přesunuli k hlavní atrakci večera, přesněji slíbenému filmu, konkrétně prvnímu dílu Kocoura v botách. Nejprve jsme si však splnili hygienu. Děckám se film líbil. Někteří si mysleli, že se po filmu už půjde spát, ale byli na omylu. Na závěr večera děcka čekala krátká stezka odvahy, kterou pro nás připravili Kudlanky, a za to jim ještě jednou děkujeme. Někteří se báli a jiní byli odvážní a pro někoho to bylo dost těžké. Po stezce odvahy jsme šli spát, s menším překvapením v noci, takovým nečekaným budíčkem :D.

Ráno jsme měli jasný plán, nasnídali jsme se, vyčistili jsme si zuby a uklidili po sobě Boudu. Hned poté jsme se vydali do Brna na Velký Špalíček. Bohužel jsme dorazili o trošku dřív, takže jsme museli čekat, než nám otevřou kino. Po chvíli se nám vstup do kina otevřel, my jsme koupili lístky a děcka si koupily popcorn. Teď už nám nic nebránilo si sednout na svá místa a čekat než začne film. Nemuseli jsme dlouho čekat a film začal. Koukali jsme se na další díl Kocoura v botách, přesněji díl Poslední přání. Film se děckám líbil, dokonce i těm, kteří už film viděli.

Jakmile skončil film, šli jsme zpět na zastávku trolejbusu směrem do Šlapanic. Na Boudě jsme si sbalili věci a rozloučili jsme se. Děckám se výprava rozhodně líbila a my, vedoucí, jsme byli tak ponořeni do zážitků, že jsme zapomněli pořídit fotky. Naštěstí jsme si vzpomněli alespoň na společnou fotku. Tak snad někdy příště, na další výpravě.

Kuli a Terka

Fotografie

Vyhledávání článků
Vybrané šítky