Po stopách cestovatele Lišky vol. II- Šlapanice a okolí | Junák Šlapanice

Po stopách cestovatele Lišky vol. II- Šlapanice a okolí

Po stopách cestovatele Lišky vol. II- Šlapanice a okolí

 Jistě si vzpomínáte na již dobře známého cestovatele Lišku, po jehož stopách jste se vydávali koncem minulého roku, a objevovali díky jeho deníku, kam si zaznamenával zážitky z cest, známá i neznámá místa v okolí Šlapanic.

 Z jeho cestovatelského deníku už jsme bohužel použili všechna jeho zaznačená místa, ale naštěstí pro Vás byl na Nový rok nalezen jeho dosud utajený zápisník se spoustou nových zajímavých míst, které budete moct prozkoumat!

Pravidla hry

 Stejně jako minule bude vaším úkolem nalézt místa podle ilustračních fotek a pořídit zde selfie, z kterého půjde poznat, že jste tu skutečně byli. Zúčastnit se mohou všichni členové oddílu včetně vedoucích a nejmladších Svišťů.

 Změnou je, že fotky na web nebudou přidávány každý týden. Budou přidány najednou a budou tvořit okruhy (cca 5-8 km), které budou celkově čtyři- Mariánské údolí, Hády, Stránská skála a Špilberk+Petrov. Vaším úkolem tedy bude nalézt a vyfotit se na VŠECH místech uvedených v příslušném okruhu. Okruhy je samozřejmě možno plnit v libovolném pořadí.


Soutěž začíná 14.1. a končí 14.2.

 Vaše selfie posílejte na email dvojkaslapanice@gmail.com a to až do 14.2.

V mailu by se mělo objevit vaše jméno, přezdívka, z jaké jste družinky, to, jaký okruh jste splnili a samozřejmě selfíčka ze VŠECH míst z daného okruhu. Pokud bude chybět selfie z jednoho místa, okruh není kompletní a nebude uznán!

 Na Vítání jara, pokud to situace dovolí, budou odměněni ti, kdo splnili alespoň dva celé okruhy ze čtyř. A cenou bude jedinečná nášivka na kroj, která se nedá získat jinak než touto hrou. Za dva splněné okruhy se můžete těšit na bronzovou nášivku, za tři okruhy na stříbrnou a za kompletní všechny čtyři okruhy se můžete těšit na nášivku zlatou. 

Tak na co ještě čekáte?!

 Hodně štěstí při hledání přejí Jura, Spánek, Fuf, Džany, Hanz a Kanec

 

 

Fotografie

Vyhledávání článků
Vybrané šítky