Soví lasergame | Junák Šlapanice

Soví lasergame

Soví lasergame

O víkendu ze soboty 4. března na neděli 5. března 2023 proběhla dlouho očekávaná a jednou odkládaná soví výprava na lasergame. Konkrétní ohlasy všech deseti zúčastněných Soviček si můžete přečíst níže, opravdu to je zajímavé čtení :) Už teď se těšíme na další společnou akci a doufáme, že bude minimálně stejně tak povedená jako tahle!

 

Áďa: Na výpravě se mi líbil film Strážci galaxie. Šly jsme spát asi v 1:00 a pouštěly jsme si písničky. Další den ráno jsme vstaly, nasnídaly se a šly na zastávku. Nastoupily jsme na trolejbus a jely na lasergame, kde jsme si to moc užily. Potom jsme se vrátily a celou výpravu jsem si moc užila.

Míša: V 6 večer jsme měly sraz na Boudě. Po večeři jsme si vytáhly všechny věci a pak nám Bětka pustila Strážce galaxie. Na lasergame jsme byly rozdělené na dva týmy a v poslední hře na tři týmy. První hru jsme si mohly vybrat, s kým budeme a na poslední dvě hry jsme chtěly, aby se to vymyslelo podle schopností. Byla to velká sranda.

Viki: Na výpravě jsme si pouštěly film Strážci galaxie. V neděli jsme šly na lasergame. Hrály jsme tři hry a byly jsme rozdělené na týmy. První dvě hry jsme byly na dva a třetí hru na tři týmy. Moc jsme si to užily a byla to zábava. (Naštěstí se nikomu nic nestalo.)

Zia: Přišly jsme na Boudu a zkoušely jsme hrát Výbušná koťátka, ale úplně to nedopadlo. Další den jsme šly na lasergame, hrály jsme tři hry. Poté jsme se šly najíst na obrubník a šly jsme na tramvaj. Na lasergame jsme se málem zabily, ale nikomu se nic nestalo.

Andry: V šest večer jsme přišly na Boudu a zahrály jsme si Výbušná koťátka. Rozdělaly jsme si spacáky a pustily jsme si film. Když film skončil, pustily jsme si písničky a tančily jsme na ně. Spát jsme šly až v neděli. Druhý den jsme vstaly a vyrazily jsme na lasergame. Jely jsme autobusem a šalinou. Když jsme tam dojely, tak jsme se převlékly a šly jsme hrát. Byla to DIVOČINA. Střílely jsme po sobě a snažily jsme se trefit co nejvíce soupeřů. Když jsme dohrály, šly jsme obědvat na obrubník. Potom jsme dojely na Boudu, uklidily jsme tam a odešly jsme domů.

Barča: V neděli jsme šly na lasergame a byla to velká zábava. V sobotu jsme se dívaly na Strážce galaxie, potom jsme si pouštěly písničky a filmy z tábora. V autobuse jsme potkaly Emču (bývalou vedoucí). Na lasergame jsme se málem zabily a potom jsme se šly naobědvat na obrubník.

Malvínka: Měly jsme sraz na Boudě. Dívaly jsme se na Strážce galaxie. Šly jsme spát v jednu hodinu. Na lasergame jsme hrály tři hry. Dvě hry byly na dva týmy a třetí byla na tři týmy. Na výpravě jsme si to užily. 

Beru: Výprava na lasergame byla super. Nejprve jsme se sešly v 18:00 na Boudě a hrály jsme hry. Potom jsme šly nahoru a pustily si Strážce galaxie (1. díl). Byly jsme vzhůru asi do 1:00 ráno. Druhý den jsme šly na lasergame. Hrály jsme tři hry a pak bylo vyhodnocení. Celé to byla divočina! Ale moc jsem si to užila.

Deník: Všechny jsme se náramně bavily. Vyplňovaly jsme zajímavý dotazník o Bětce a Pulcovi. Samozřejmě jsme se dívaly na film. Ráno jsme se nasnídaly a vydaly jsme se na bus. Lasergame jsme si užily a stihly jsme se vrátit včas na Boudu.

Tužka: Sešly jsme se okolo šesté na Boudě, kde jsme ještě před lasergame přespaly. Zahrály jsme si pár deskovek a podívaly se na film. Ráno jsme se nasnídaly a hned vyrazily! Vydaly jsme se trolejbusem 31 do Brna a na konečné jsme přestoupily na 4. Na lasergame jsme hrály tři hry. Potom jsme se vydaly zpátky na Boudu. A překvapivě jsme se stihly vrátit a i uklidit :). Myslím, že se to všem líbilo a už se těším na další výpravu! :)

 

Napsaly: Áďa, Míša, Viki, Zia, Andry, Barča, Malvínka, Beru, Deník, Tužka, Pulec a Bětka

Fotografie

Vyhledávání článků
Vybrané šítky