Vlčí laser game | Junák Šlapanice

Vlčí laser game

Vlčí laser game

V pátek 13. 1. jsme se sešli na konečné trolejbusu, odkud jsme jeli do Brna na laser game. Tam se k nám přidal Kaša a Fuf a společně jsme zamířili do arény. Po převlečení a rychlém vysvětlení pravidel se již vrháme do prvního kola, kde proti sobě stojí tři týmy. Následují další dvě hry, z nichž obvzlášť poslední je velmi těžka - hrajeme ve SWAT módu, tedy po tmě, jen s baterkami na zbraních. A že je to taky pořádná řežba. Nejlepším hráčem je za všechny kola Matouš, navzdory špatnému předpokladu Kolečka :)

Po třech kolech, zhruba hodině hraní, se převlékáme a unavení míříme zpět do Šlapanic. Na boudě se domlouváme na objednávce z McDonaldu, kam následně Fuf míří. Zatím si pouštíme film Gray Man a užíváme si přesné scény ze střední Evropy :) Unavenější členové se po skončení filmu odebírají do spacáku a zbytek dále dole diskutuje. Všichni uleháme kolem půl třetí.

Ráno je pomalé, probouzíme se v několika vlnách. Snídáme, uklízíme, pouštíme si hudbu a kecáme. Po úklidu akci pomalu rozpouštíme. Na laser game jsme určitě nebyli naposledy :)

 

Vlci

 

Fotografie

Vyhledávání článků
Vybrané šítky