Výprava Tučnáků do Vida centra | Junák Šlapanice

Výprava Tučnáků do Vida centra

Výprava Tučnáků do Vida centra

14. Ledna jsme se sešli v sestavě 8 dětí a 4 vedoucích ve 14:00 na Boudě, kde jsme si nechali naše spacáky a věci na přespání a potom jsme se vydali na zastávku Kalvodova, odkud jsme jeli do Brna.
V Brně jsme nastoupili na tramvaj č. 1 a dojeli na Mendlovo náměstí. Odtud jsme jeli autobusem přímo k Vida centru. Ve Vidě jsme šli na zábavnou a naučnou show o aerodynamice, která trvala cca 30 minut.
Poté jsme si dali rozchod po dvojicích a prozkoumávali jsme všechny exponáty. V 17:00 jsme si dali sraz, v klidu jsme si dali svačinu a potom jsme si dali ješte na 45 minut rozchod. Vidu jsme si moc užili..
Po tom, co jsme odešli z Vidy, tak jsme se stejnými spoji vrátili zpět do Šlapanic a šli na boudu. Na boudě jsme si zahráli různé hry, například noční schovku na zahradě, nebo aktivity a potom jsme koukli na film Paddington 2, který se všem líbil.
Také jsme měli stezku odvahy a po vyčištění zubů jsme šli spát. Ráno jak jsme se probudili, tak jsme se nasnídali, uklidili boudu a každý se vydal svým směrem domů.
Lvíče, Vítek, Spoke, Kája

Fotografie

Vyhledávání článků
Vybrané šítky