Bonagro den | Junák Šlapanice

Bonagro den

Bonagro den

V sobotu 18.6. jsme se sešli před osmou na Boudě, a to z jednoho prostého důvodu - přislíbili jsme naši výpomoc při provozu stanovišť na dni otevřených dveří šlapanického Bonagra. Přesunuli jsme se do areálu a nachystali vše potřebné k našim stanovištím.

Chvíli po deváté hodině už se objevily první houfy návštěvníků. S Renčou, Jurou a Kloubem si mohli zkusit přetahování lanem, u Lukáše a Toma lukostřelbu, s Kiki mohli trefit cíl za pomocí létajících talířů, Filíš byl hlavní šéf dětských traktůrků, se kterými mohli projet určitou trasu a dětmi bezkonkurenčně nejoblíbenější stanoviště bylo u Fí, která tvořila různé malůvky na obličeje návštěvníků. Za vše byla samozřejmě odměna v podobě bonbónů či lízátek.

Kromě našich stanovišť se bylo na akci možné projet traktorem, podívat se na krávy a prohlédnout si zázemí celého areálu. Nechybělo ani rychlé občerstvení.

Chvíli po druhé hodině, když už téměř nepřicházeli návštěvníci, jsme naše stanoviště sbalili a pomalu se rozešli domů se schladit a odpočinout si, což bylo po půl dni v horku na slunci opravdu třeba.

 

Kiki

Fotografie

Vyhledávání článků
Vybrané šítky