Dračí bowling a filmová noc | Junák Šlapanice

Dračí bowling a filmová noc

Dračí bowling a filmová noc

Na začátku byla myšlenka. Jako obvykle. Padla někdy v dubnu. Většina Draků už působí jako vedoucí družin, což je fajn, ale určitě bude také fajn udělat si nějakou akci pro sebe. Shoda. Dokonce i termín se podařilo najít. Zbývá jen promyslet, co podnikneme.

Akce vlastně tak nějak započala páteční Munchkinovou schůzkou. Po ní přišly i nějaké ty Pumy a Tygři na pokec, přespalo se na Boudě a ráno se šlo do Bonagra na den otevřených dveří. Ten končil v 15:00. No a na 17:00 zamluvil Filda na Orlovně bowling. Hráli jsme ve dvou čtveřicích: Renča, Váca, Lost a já, v té druhé pak Martin, Bert, Kuba a Filíš. Po bowlingu se šlo na Boudu, povečeřeli jsme, chvíli diskutovali a pak už Bert rozjel svoji onlajnovou filmotéku. První film byl Uncharted. Akční hybrid, něco mezi Indiana Jonesem, Piráty z Karibiku a Šifrou mistra Leonarda. Ale celkem dobrý. Následoval film Good bye Lenin! Takovej remejk Pelíšků, trošku smutný, nostalgický a nevím jak moc pro mladou generaci uchopitelný. Ale hezký a občas i zábavný. Poslední na řadu přišel Absurdistán. To asi moc komentovat nebudu, úrovní něco mezi Buchty a klobásy a Diktátorem. No a protože už v průběhu druhého filmu znělo podkrovím kromě zvukové stopy i chrápání, které při tom třetím zesílilo v několikahlas, kolem půl druhé jsme projekci zakončili a i my zbylí šli spát.

První filmová noc kdysi s Draky … 7 filmů. Minulá noc s Cimrmany … 5 divadelních her. Dnes 3 filmy. Ten trend není úplně dobrej smile.

Jura  

Fotografie

Vyhledávání článků
Vybrané šítky