Dvojka news ... březen 2023 | Junák Šlapanice

Dvojka news ... březen 2023

Za oknem můžeme sledovat poslední záchvěvy zimy, jaro se nezadržitelně blíží. A protože nás toho v nejbližším období čeká na skautské stezce opravdu hodně, čtěte dál, ať Vám nic neunikne.

  1. Od pátku 10.3. do neděle 19.3. jsou jarní prázdniny. Schůzky se sice nekonají, nicméně o prvním i o druhém prázdninovém víkendu se koná několik družinových výprav.
  2. 14. 3. pak definitivně konči přihlašování na letošní letní tábor. K dnešnímu dni jsou stále 3 volná místa pro mladší členy… Zaplacený by pak tábor měl být do konce května, ale čím dříve to uděláte, tím lépe. A pokud potřebujete fakturu pro zaměstnavatele, napište Jurovi nejlépe ihned.
  3. O víkendu 25.-26.3. se koná tradiční Vítání jara (na Hukvaldech pak o týden později). Podrobnosti jsou na webu. Pokud Vaše dítě bude skládat slib a ještě jste nekontaktovali Renču ohledně zakoupení skautské košile, co nejrychleji to napravte. Všechny ostatní věci nováčci dostanou (odznak, šátek, nášivky).
  4. O týden později v pátek 31.3. bude březnová oddílovka v bazéně. Přihlašování pro mladší spuštěno, kapacita bazénu je 30 človíčků.
  5. V sobotu 1.4. se náš oddíl zapojí do akce Ukliďme Česko, ukliďme Šlapanice. Pokud máte chuť pomoci, přijďte v 9:00 na Boudu a vemte si s sebou rukavice.
  6. 22.4.se náš oddíl zapojí do oslavy Dne země v parku, starší družinky pak vyrazí tradičně na Ivančenu.
  7. O týden později, 28.-29.4.starší družinky zamíří reprezentovat náš oddíl na Svojsíkův závod, tak jim držte palce.
  8. Stále platí, že kdo má chuť si pod vedením zkušeného extraligového hráče Mirka Škorpíka vyzkoušet stolní hokej neboli ŠPRTEC, může přijít kterékoliv úterý od 18:00 do Trojky.
  9. Pokud Vám nechodí e-maily nebo SMS s informacemi o akcích, jsou dvě možnosti. Buď si to nepřejete a funkcionalitu máte ve DvojkISu vypnutou, pak je vše OK, jen se vše dozvíte jako poslední, případně vůbec. Nebo byste informace dostávat chtěli, ale máte ve DvojkISu špatné číslo nebo e-mailový kontakt. Obojí můžete sami opravit, tak to prosím ASAP udělejte.
  10. Je to sice ještě dost daleko, ale na podzimní prázdniny 26.10.-29.10. jsme naplánovali oddílový čtyřdenňák do Toulovcových Maštalí a zajistili tam ubytování. Nezapomeňte se včas přihlásit.

Tak snad jsem na nic nezapomněl laughing

Jura

Vyhledávání článků
Vybrané šítky