Závěrečná oddílovka Lišek a Kocourů - 20.6.2022 | Junák Šlapanice

Závěrečná oddílovka Lišek a Kocourů - 20.6.2022

Závěrečná oddílovka Lišek a Kocourů - 20.6.2022

V pondělí 20.6.2022 na nás čekala závěrečná oddílová schůzka Lišek a Kocourů. Počasí se střídalo, chvíli to vypadalo, že pršet nebude, pak že nepřestane. No nakonec přestalo :-)

Sešlo se nás 30, a to 16 Lišek, 11 Kocourů, Lenka, Klepeto a moje maličkost.

Po vyvěšení vlajek jsme dali na rozehřátí kámen, nůžky, papír. Kromě jednoho break dancu vše proběhlo v pohodě. Navázali jsme hrou hututu, která měla úspěch a i menší Kocouři předvedli bojovné výkony.

Přesun do Myslivecké chaty, kde proběhlo vyhodnocení nejlepší účasti (Vojta, Maruška, Filda Raďa za Lišky; Marťan, Rajská, Anča, Tobák, Kozička za Kocoury) a vyhodnocení bodování za půl rok (Maruška, Janča a Ondra za starší Lišky; Filda, Vojta, Raďa za mladší Lišky; Anča, Marťan, Tobák za Kocoury). Přečetli jsme si zápisy z obou kronik a vyhodnotili paměť - donesený předmět (na tuto oddílovku to byla pecka). 

Zatímco Lenka rozjela vymění se 2-5-7 (náš pracovní název), s Klepetem jsme připravili koule, rozlišováky a fáborky na závěrečnou bojovku. Ta nakonec neproběhla vevnitř (mokrá varianta), ani venku na asfaltu, kde bylo bláto ale nahoře na louce. Hrací pole nemělo místa na schovávání, což vyhnalo i zašívače na zteč a mohli jsme dát krásná dvě kola.

Dobrovolníci pak uklidili a začalo pršet :-) Krásné načasování. 

Tak na táboře za dva týdny!!!

uzel

 

Fotografie

Vyhledávání článků
Vybrané šítky